Ecuador

Ecuador1

ECUADOR: Quito – Napo River – Baños – Quilotoa

Olin kuullut sanottavan, että Ecuador on kuin koko Etelä-Amerikka pienoiskoossa. Kahden viikon Ecuadorissa kiertämisen jälkeen voin vahvistaa luonnon uskomattoman monipuolisuuden. Jos aloittaa Ecuadoriin rakastumisen Quitosta, henki salpautuu jo silkasta korkeasta ilmanalasta. Amazonin kuumuus ja sataa hipova kosteusprosentti saa kenet tahansa tuntemaan itsensä urheaksi viidakkolöytöretkeilijäksi. Bañosin boheemin ja raukean tunnelman ei kannata antaa hämätä; kylä on adrenaliinipiikkiä kaipaavien paratiisi loputtomalla aktiviteettitarjonnallaan. Quilotoan kraaterijärvi saa epäilemään, onko matkailija enää ollenkaan planeetalla nimeltä Maa.

//

I’ve been told that Ecuador is like the whole South America in a miniature. After 2 weeks of traveling in Ecuador I can certainly confirm the amazing diversity of landscapes and flora & fauna. Quito takes your breath away in many ways, starting from the high altitude. When your rainforest hike is spiced up with 100% humidity you feel like a real explorer. Bohemian and relaxed Baños surprises you with its endless range of activities for adrenaline junkies. Having the crater lake Quilotoa in front of your eyes makes you seriously doubt whether you on the planet called Earth anymore.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s